Γαστρονομικός Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης
και
το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα, με θέμα:

«Γαστρονομικός Τουρισμός και επιχειρηματικότητα»

που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 11:00 π.μ.
στην αίθουσα Regency Ballroom του ξενοδοχείου Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρόγραμμα

11:30-11:40
Εισαγωγή
Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης

11:40-13:30
* Εκπρόσωπος της EUROBANK

* Μαρία Παρταλίδου
Επίκουρος Καθηγήτρια ΑΠΘ – Τομέας Αγροτικής Οικονομίας «Αγροτουρισμός και γαστρονομία: τοπικές ιδιοτυπίες και επιχειρηματικές καινοτομίες»

* Δημήτρης Τασιούλας
Chef Ambassador 2018 – Ιδιοκτήτης Εστιατορίου Thria «Προσέλκυση υψηλού γαστρονομικού τουρισμου»

* Γιώργος Παλησίδης
Εκπαιδευτής ΙΕΚ Θέρμης – Μέλος ΔΣ Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης «Πάμε ταξίδι; Ένα γαστρονομικό δράμα αποπλάνησης της δίαιτας γεμάτο εμπειρίες»

* Κυριακή Μπουλασίδου
Διευθύντρια γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο (Ιταλία)
«Η γαστρονομία ως μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού. Το παράδειγμα της Ιταλίας»

* Λίλιαν Σαμαρά
Τμήμα Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης- Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival «Παρατηρήσεις και αποτελέσματα στοχευμένων δράσεων του Thessaloniki Food Festival στις επιχειρήσεις της πόλης»

* Εκπρόσωπος της CISCO

13:30-13:45

Ερωτήσεις-Συζήτηση

Συντονίζει:
Ντέπυ Χιωτοπούλου, Δημοσιογράφος – Travel Blogger ( debbiestravel.gr )

Δημιουργός: e.mimilidis

Μιμιλίδης Εμμανουήλ