Ο Δήμος Θεσσαλονίκης
και
το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα, με θέμα:
«Γαστρονομικός Τουρισμός και επιχειρηματικότητα»
που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 11:00 π.μ.
στην αίθουσα Regency Ballroom του ξενοδοχείου Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πρόγραμμα
11:30-11:40
Εισαγωγή
Σπύρος Πέγκας, Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Δήμου Θεσσαλονίκης
11:40-13:30
* Εκπρόσωπος της EUROBANK
* Μαρία Παρταλίδου
Επίκουρος Καθηγήτρια ΑΠΘ – Τομέας Αγροτικής Οικονομίας «Αγροτουρισμός και γαστρονομία: τοπικές ιδιοτυπίες και επιχειρηματικές καινοτομίες»
* Δημήτρης Τασιούλας
Chef Ambassador 2018 – Ιδιοκτήτης Εστιατορίου Thria «Προσέλκυση υψηλού γαστρονομικού τουρισμου»
* Γιώργος Παλησίδης
Εκπαιδευτής ΙΕΚ Θέρμης – Μέλος ΔΣ Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης «Πάμε ταξίδι; Ένα γαστρονομικό δράμα αποπλάνησης της δίαιτας γεμάτο εμπειρίες»
* Κυριακή Μπουλασίδου
Διευθύντρια γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο (Ιταλία)
«Η γαστρονομία ως μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού. Το παράδειγμα της Ιταλίας»
* Λίλιαν Σαμαρά
Τμήμα Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης- Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival «Παρατηρήσεις και αποτελέσματα στοχευμένων δράσεων του Thessaloniki Food Festival στις επιχειρήσεις της πόλης»
* Εκπρόσωπος της CISCO
13:30-13:45
Ερωτήσεις-Συζήτηση
Συντονίζει:
Ντέπυ Χιωτοπούλου, Δημοσιογράφος – Travel Blogger ( debbiestravel.gr )