Gastronomy & Hospitality Masterclasses

To 8ο Thessaloniki Food Festival στηρίζει το επετειακό event «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses».  3 Days, 18 Guests, Lecturers, 5 Michelin Stars, 49 Master-Classes, 102 Training Hours, 2.500 Open Entries.  Στο πλαίσιο του event καταξιωμένοι διεθνούς φήμης επαγγελματίες από το χώρο της Γαστρονομίας και του Τουρισμού, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους τεχνικές και την εμπειρία τους.  Τα Masterclasses θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην οδό Ερμού 45. Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι φόρμες δήλωσης δωρεάν συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: http://masterclasses.delta-iek.gr/
Εισηγητές: Arnaud Bignon, Rolf Murner, Γιάννης Παρίκος, Μανώλης Στήθος, Χρήστος Ζαμπούνης, Katsu Hanamure, Δημήτρης Παμπόρης, Ντίνα Νικολάου, Γιακαλής Παναγιώτης, Senol Yeter, Γεωργία Αμπελακιώτου, Jan Charles Metayer, Γιάννης Κιόρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Καγιάννης, Βογατσικού 3, Ellinair  Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος .