Fraoula Koozina Bar

Το Fraoula Koozina Bar είναι ένας σύγχρονος πολυχώρος εστίασης.  Μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη μέρα του από το πρωί με brunch  – κάθε μέρα 09:00-15:00 – με πολλές επιλογές, τόσο σε γλυκές όσο και σε αλμυρές γεύσεις , απολαμβάνοντας τον καφέ του. Στη συνέχεια, από τις 12 το πρωί ως αργά το βράδυ, μπορεί να επιλέξει από τον κυρίως κατάλογο, μεταξύ κάποιας ετικέτας κρασιού ή ένα από τα signature cocktails.
Με βάση τη μεσογειακή κουζίνα  και ξεπερνώντας το “φόβο” του gourmet , κλείνει περισσότερο προς το bistrot , αφού μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών, όπως κάθε gastrobar.
Διαθέτοντας έναν πλήρη κατάλογο με ορεκτικά , σαλάτες , snacks , ζυμαρικά και κρεατικά , αλλά και επιδόρπια, συνδυάζοντας ποσότητα με εκλεπτυσμένες γεύσεις , είναι μια value for money επιλογή.
Η λίστα κρασιών ενημερώνεται ανάλογα με την εποχή, προτείνοντας ετικέτες συνδυασμένες με τα πιάτα.
Η μουσική στο χώρο καθώς και η ατμόσφαιρα , είναι ιδανική ακόμη και για να εργαστεί κάποιος το πρωί με το laptop του, το απογευματόβραδο παίρνει χαρακτήρα cosy για να απολαύσει κανείς με την παρέα του το χορταστικό μενού.
Ο ειδικά διαμορφωμένος  εξωτερικός χώρος την άνοιξη και το καλοκαίρι , έχει έντονο το πράσινο στοιχείο , αποτελώντας σημείο αναφοράς για την περιοχή.

Μικράς Ασίας 1, Τηλ.: 2310909620