«Thessaloniki World Class Fine Drinking»

Στις 15, 16 & 18 Νοεμβρίου 2017 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival το World Class  θα προωθήσει τη φιλοσοφία του Fine Drinking με σκοπό να μυηθούν οι  συμμετέχοντες στην κουλτούρα της απόλαυσης του καλού ποτού με υπεύθυνο τρόπο και στη μοναδικότητα των premium spirits. Βar της πόλης είναι έτοιμα να σερβίρουν perfect serves – με τρεις μοναδικούς τρόπους straight, mixed ή cocktail που θα αναδείξουν τις γεύσεις και την εμπειρία – και βραβευμένοι bartenders θα προσφέρουν γνώση, ξεχωριστές γεύσεις και έμπνευση, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και απόλαυσης.
Το World Class Fine Drinking,  φιλοξενεί από 15 έως 25 Νοεμβρίου, 24  bar της Θεσσαλονίκης. Την έναρξη της γιορτής θα σηματοδοτήσει η  συνάντηση στις 15, 16 και 18/11 στο Βελλίδειο. Τις τρεις αυτές ημέρες, τα 24 pop-up bars θα εναλλάσσονται και 8 διαφορετικά θα μας περιμένουν καθημερινά για να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες καλού ποτού. Το τριήμερο, κρύβει και μια ιδιαίτερη έκπληξη- έναν διαγωνισμό, ο οποίος θα πλαισιώσει την fine drinking εμπειρία και θα αναδείξει τις γεύσεις της Θεσσαλονίκης. Η κορυφαία πλατφόρμα bartending παγκοσμίως είναι έτοιμη να μας ταξιδέψει σε υπέροχα γευστικά μονοπάτια και premium serves! Ανακαλύψτε τη φιλοσοφία του Fine Drinking και μοιραστείτε την εμπειρία.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 10 €. Με το εισιτήριο ο επισκέπτης δικαιούται:
– 2 ποτά εντός του χώρου διεξαγωγής
– 1 βραχιόλι που με την επίδειξη του στα συνεργαζόμενα bars θα απολαύσει σε πολύ προσιτές τιμές τα πιο ευφάνταστα cocktails.

Get Served και μυηθείτε στην τέχνη του Fine Drinking.

#FineDrinkingThessaloniki #WorldClassGreece #GetServed #DrinkResponsibly