Το 6ο Thessaloniki Food Festival ανοίγει με τη Detrop

<<Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τις γεύσεις 26-29 Φεβρουαρίου>>

<<Made in Thessaloniki… για να πάει παντού!>>

Το Made in Thessaloniki αποτελεί κοινή δράση της ΔΕΘ/HELEXPO Detrop και του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival και υλοποιείται από την εξειδικευμένη εταιρεία διοργάνωσης γαστρονομικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, Places & Flavors.

Η «βιτρίνα» του Made in Thessaloniki, θα βρίσκεται στη Detrop Boutique 2016, 26-29 Φεβρουαρίου, στο Corner Showroom “It’s All New to Me”, στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ των Περιπτέρων 8 και 9, παρουσιάζοντας προϊόντα που παράγονται ή τυποποιούνται στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Το είναι μία δράση που έχει ως στόχο την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και των προϊόντων της εντός και εκτός της Ελλάδος.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα εκτίθενται τα τοπικά προϊόντα της Θεσσαλονίκης έχει ως σκοπό να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επαγγελματίες επισκέπτες που προέρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και μια καλή βάση έναρξης συνεργειών μεταξύ των επαγγελματιών της βιομηχανίας τροφίμων.

Το Σάββατο, 27.02.2016, στις 18:30 ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλάισιο του Thessaloniki Food Festival, πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης του Made in Thessaloniki στο χώρο του Pop Up Restaurant μεταξύ των Περιπτέρων 8 και 9.

Μόνο για επαγγελματίες.

Πληροφορίες: 2313318215

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn