H Genius in Gastronomy σε συνεργασία με το Wine Style θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση της πιο εμβληματικής ερυθρής Ιταλικής ποικιλίας, του Sangiovese, με κρασιά της Τοσκάνης. Η περιοχή όπου το Sangiovese εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο σε διαφορετικές κλωνικές και οινολογικές εκδοχές.
Τα κρασιά που θα δοκιμαστούν είναι τα ακόλουθα:
1. VILLA ROSSO, ANTINORI
2. CHIANTI CLASSICO, PEPPOLI, ANTINORI
3. CHIANTI CLASSICO, FONTERUTOLI
4. CHIANTI CLASSICO, CASTELLARE DI CASTELLINA
5. CHIANTI CLASSICO RISERVA, CAPANNELLE
6. SOLARE, CAPANNELLE
7. ROSSO DI MONTALCINO, IL POGGIONE
8. BRUNELLO DI MONTALCINO, CASANOVA DI NERI
9. BRUNELLO DI MONTALCINO, IL POGGIONE
10. BRUNELLO DI MONTALCINO,” VAL DI SUGA” , ANGELINI
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου στις 21:00 υπό την επιμέλεια του Sommelier Γιώργου Λούκα και την παρουσία του Χρήστου Ζαφειράκη (Κτήμα Ζαφειράκη) και του Pasquale Lembo (Mare e Monti) εκπροσώπου του Ιταλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο Daios Luxury Living Hotel.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Στέφανος Κόγιας : 6936 103114.
Genius in Gastronomy: 2121006520
Κόστος συμμετοχής: 28,00 ευρώ/άτομο
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Daios Luxury Living Hotel
Λεωφόρος Νίκης 59, Θεσσαλονίκη.
Τηλ: +30 2310 250200
Mail :
info@daioshotels.com
Genius in Gastronomy
Καστελλίου 17, Γαλάτσι
11141 Αθήνα
Τ: 2121006520
F: 2110137757
Website: www.geniusingastronomy.gr
e-mail: geniusingastronomy@gmail.com, info@geniusingastronomy.gr
Wine Style group : http://www.facebook.com/groups/winestylegr
Wine Style page : http://www.facebook.com/WineStylegr