Παγκρήτια έκθεση αγροτικών προϊόντων ποιότητας, ειδών λαϊκής τέχνης και τουρισμού – Ευχαριστήρια

Τις ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και το Δήμο Θεσσαλονίκης εξέφρασαν με επιστολή τους οι «Εκθέτες του Αγροτικού Αυγούστου», μετά την ολοκλήρωση της Παγκρήτιας Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων Ποιότητας, Ειδών Λαϊκής Τέχνης και Τουρισμού που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 01 Ιουνίου έως την Κυριακή 03 Ιουνίου 2012 στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων, με τη συνδρομή της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Με επιστολή τους οι Εκθέτες δήλωσαν ότι: «Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η παρουσία μας στη Θεσσαλονίκη  ήταν μια έμπρακτη απόδειξη ότι τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που παράγει η Κρήτη είναι περιζήτητα σε όλη την Ελλάδα, αφού έγιναν ανάρπαστα και στη Θεσσαλονίκη όπως και στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο. Οι Θεσσαλονικείς, μας τίμησαν με την παρουσία τους, μας αγκάλιασαν με αγάπη και γνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, τα δοκίμασαν και τα προμηθεύτηκαν. Ευχαριστούμε τον Δήμο Θεσσαολονίκης και ελπίζουμε ότι θα είναι δίπλα μας και σε προσεχή διοργάνωση»

Ο «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» ερμηνεύοντας το πνεύμα της εποχής και με κεντρικό σύνθημα «Καταναλώνουμε Ελληνικά Ποιοτικά Προϊόντα», μετέφερε την 14η διοργάνωση  της  Παγκρήτιας Έκθεσης Προϊόντων Ποιότητας, από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη για 3 ημέρες. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης μπορείτε να το αναζητήσετε στην ιστοσελίδα https://thessaloniki.gr/foodfestival

Πληροφορίες: 2310 280328, foodfestival@thessaloniki.gr