Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10€ – συνέχεια δράσης

Η μεγάλη επιτυχία η οποία συνοδεύει την δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ», στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην προτροπή του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Σπύρου Πέγκα, προς τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης, να παραταθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα έως και τα τέλη του Φεβρουαρίου του 2012.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δράση ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί απόψε, μετά από τέσσερεις εβδομάδες. Ωστόσο, η μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε το κοινό και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταστηματαρχών να ενταχθούν στο πρόγραμμα, ενισχύει την πεποίθηση ότι πρέπει να συνεχιστεί.

Βασική επιδίωξη του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, άλλωστε, ήταν και παραμένει η τόνωση του κλάδου εστίασης και η παροχή δυνατότητας σε κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, σε προσιτή τιμή.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες του συγκεκριμένου κλάδου να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν, στην δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 €»

Τα καταστήματα που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, βρίσκονται αναρτημένα στον σύνδεσμο: https://thessaloniki.gr/foodfestival/tuesdays/

Η λίστα των καταστημάτων εμπλουτίζεται συνεχώς.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, καθώς και για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στο link https://thessaloniki.gr/foodfestival

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310 877912, emailfoodfestival@thessaloniki.gr