Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 €

Κάθε Τρίτη του Νοεμβρίου (8, 15, 22 & 29 Νοεμβρίου)

Οι χώροι εστίασης της πόλης δίνουν δυναμικά το «παρών» στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.  Για το λόγο αυτό… «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με μενού 10 €»!

Κάθε Τρίτη του Νοεμβρίου μπορεί κανείς να απολαύσει σε εστιατόρια και café  της πόλης προτεινόμενα μενού με 10 € που δίνουν την ευκαιρία για  γευστικές δοκιμές και πρωτότυπα γαστρονομικά δείπνα.

Μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη αυτή δράση του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου εστίασης, η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Διοργάνωσης. Ταυτόχρονα δίνεται  η ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει γευστικά μενού σε προσιτή τιμή, γεγονός σημαντικό εν μέσω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης να συμμετέχουν, εφόσον το επιθυμούν, στη δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 €»

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα εστιατόρια που συμμετέχουν στη δράση μέσω του εξής συνδέσμου: https://thessaloniki.gr/foodfestival/tuesdays/

Η λίστα των εστιατορίων εμπλουτίζεται συνεχώς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310 877912, e-mail:  foodfestival@thessaloniki.gr