Η «Μασσαλία» προσφέρει στον επισκέπτη της πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας που παρασκευάζονται αποκλειστικά από φρέσκες πρώτες ύλες που προσφέρονται, ανά εποχή, απλόχερα από τη φύση. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το μενού του εστιατορίου μεταβάλλεται διαρκώς. Η κάβα του φιλοξενεί μια προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία ούζων, τσίπουρων, ρακών και κρασιών του ελληνικού αμπελώνα.
Μενού των 15€:
Επιλογή Πρώτου Πιάτου μεταξύ:
• Μπουγατσάκι παστουρμά με κασέρι, γιαούρτι, ντομάτα
• Καροτοκεφτέδες με γιαούρτι, σουμάκ
• Φέτα spring rolls με χαρίσα και οξύμελι
• Ντολμαδάκια Γιαλαντζί με αμπελόφυλλο, ρύζι, γιαούρτι
• Χαλούμι ψητό με μαρούλι σγουρό, iceberg, ρεπανάκι, ελιά, πιπεριά, αγγούρι, dressing δυόσμου
• Νούμπουλο χοιρινό με μεσκλάν, δυόσμο. Βασιλικό, μανούρι ψητό, σταφύλι, dressing από πετιμέζι
• Γαλομυζήθρα με πολύχρωμα ντοματίνια, χαρουπόπαξίμαδο, βασιλικός, σουσάμι
Επιλογή Κυρίως Πιάτου μεταξύ:
• Μελωμένη πανσέτα με πουρέ με πουρέ μελιτζάνας και μους φέτας
• Κοντοσούβλι ψαρονέδρι με πολύχρωμες πιπεριές, γιαούρτι, σουμάκ, ψητή πίτα, γκρεμολάτα
• Κοτόπουλο μπούτι φιλέτο με πατάτες baby, μουστάρδα dijon, φρέσκο κρεμμύδι,. Chili
• Μπιφτέκια Μοσχαρίσια με πατάτα / πάπρικα
• Κεφτεδάκια τηγανητά από χοιρινό & μοσχάρι με σαλάτα ντομάτα
• Συκώτι Μοσχαρίσιο στο τηγάνι με καραμελωμένα κρεμμύδια
• Σαρδέλα φιλέτο ψητή με ντοματίνια, πιπεριά, παξιμάδι, κρεμμύδια
• Μπακαλιάρος σκορδαλιά με μπιζέλια βουτύρου
• Γαύρος τηγανητός με κρούστα μπαχαρικών, αγιολί sauce , σουσάμι
Επιλογή Ποτού μεταξύ:
• Ποτήρι κρασί λευκό/ ροζέ/ κόκκινο
• Βαρελίσια μπύρα
Επιδόρπιο:
• Μους σοκολάτας