9η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Έτοιμων προϊόντων ARTOZYMA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην 9η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Έτοιμων προϊόντων ARTOZYMA , το Thessaloniki Food Festival θα τιμήσει το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης “Προφήτης Ηλίας”.

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στο Περίπτερο 13 της ΔΕΘ

η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Μαρία Καραγιάννη θα βραβεύσει τους αρτοποιούς της πόλης μας ,για τη συνολική προσφορά και τη στήριξη τους στις γαστρονομικές εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης .

Ιδιαίτερα για το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα γαστρονομικά brand της πόλης ,τόσο στην Ελλάδα , όσο και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια από την πρώτη συνεργασία του Δήμου και του Σωματείου ,όταν έγινε η μεγάλη εκδήλωση με το κουλούρι των 165 μέτρων γύρω από το Λευκό Πύργο και με πολλές ακόμα συνεργασίες μεταξύ των δύο αυτών φορέων μέχρι σήμερα , προβάλλονται η πόλη και τα προϊόντα της διεθνώς.

Στη συνέχεια η κα Καραγιάννη θα βραβεύσει εκ μέρους του Δ.Θ. και τις ομάδες που θα διακριθούν στο διαγωνισμό ψωμιού της 9ης ATROZYMA