Το 8ο Thessaloniki Food Festival θα εντρυφήσει στα μυστικά του καφέ με το project «KAFE PASSION». Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στον χώρο του KAFE PASSION, στη Θεμιστοκλή Σοφούλη 17, γνώστες της τέχνης του καφέ θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στο αγαπημένο ρόφημα. Οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν τη μέθοδο παρασκευής καφέ της αργής κρύας εκχύλισης και θα δοκιμάσουν μοναδικά εκχυλίσματα μονοποικιλιακών καφέδων.
Η δράση έχει σκοπό να επανασυστήσει στο κοινό τον καφέ, μέσα από μία διαφορετική θεώρηση, που θα τον τοποθετήσει στο υψηλότερο βάθρο των ευγενών ποτών και ροφημάτων τα οποία παράγονται από τον κόκκο καφέ. Με τον τρόπο αυτό ο καφές μπορεί να προσφέρει γευστικές εμπειρίες που συναντάμε σε ένα κρασί πολύ καλής οινοποίησης ή μία σαμπάνια εκλεκτής ποιότητας και να βοηθήσει να ξεκινήσει όμορφα η μέρα ή να τελειώσει αρμονικά ένα ωραίο γεύμα.