Tο Wine Style και το Daios Food Bar Restaurant παρουσιάζουν:
Το Daios Food Bar Restaurant σε συνεργασία με το Wine Style, σας προσκαλεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, σε μια βραδιά μοναδικών γεύσεων και αρωμάτων, αφιερωμένη στην παρουσίαση των κρασιών του Κτήματος Γεροβασιλείου.
Kρασιά από ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με ένα ξεχωριστό μενού, ειδικά σχεδιασμένο από τον chef του Daios Food Bar Restaurant, Άγγελο Αγγελούδη και την ομάδα του.
Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου που θα μας μυήσει στην απόλαυση του κρασιού.
ΜΕΝΟΥ
Cheviche ψαριού με ψιλοκομμένα λαχανικά, αβοκάντο και φρέσκο κόλιαντρο
Κτήμα Γεροβασιλείου, Λευκό 2013, Ασύρτικο – Μαλαγουζιά (ΠΓΕ Επανωμή)
Λιγκουίνι με σαφράν και τραγανά στικς κοτόπουλου
Κτήμα Γεροβασιλείου, Μαλαγουζιά 2013 (ΠΓΕ Επανωμή)
Φάβα λευκή και πράσινη, παστράμι και κατίκι με σχοινόπρασο και θυμάρι
Κτήμα Γεροβασιλείου, Viogner 2012 (ΠΓΕ Επανωμή)
Φιλέτο μοσχαρίσιο με ριζότο παντζάρι και κολοκύθα, μπρόκολο ρομανέσκο και σάλτσα τρούφας
Κτήμα Γεροβασιλείου, Avaton 2009, Λημνιό – Μαυρούδι – Μαυροτράγανο (ΠΓΕ Επανωμή)
Σάμαλι με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, παγωτό βανίλια και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους
Κτήμα Γεροβασιλείου, Μαλαγουζιά Όψιμου Τρύγου (Φυσικός Οίνος Γλυκύς)
Τιμή μενού κατ’ άτομο με τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου: 28 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (50)
Reservations: 2310 250200
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Daios Luxury Living Hotel
Λεωφόρος Νίκης59
546 22, Θεσσαλονίκη