Το 1952 η επιχείρηση με την επωνυμία “Αφοί ΤΣΑΡΟΥΧΑ” και με την καθοδήγηση του μάστορα του πατσά Λέλο Βασίλη, ανάβει τη φωτιά για το καζάνι που σιγοκαίει έως σήμερα. Το εστιατόριο πορεύεται μέσα στις δεκαετίες παράλληλα με την ιστορία της πόλης, ρουφάει τις μυρωδιές της και τις μεταλλάσσει σε γεύσεις παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών μενού:
Μενού 1ο:
• ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΣΑΣ
• ΜΑΝΟΥΡΙ
• ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ
• ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΈΝΟ ΚΡΑΣΙ (ΛΕΥΚΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ/ΗΜΙΓΛΥΚΟ)
Ή ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ 330ML
Μενού 2ο:
• ΜΕΡΙΔΑ ΛΑΔΕΡΟ
• ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.
• ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ
• ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΈΝΟ ΚΡΑΣΙ (ΛΕΥΚΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ/ΗΜΙΓΛΥΚΟ)
Ή ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ
Μενού 3ο:
• ΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΤΕΔΕΣ Ή ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
• ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ Ή ΑΓΓΟΥΡΟΝΤΟΜΑΤΑ Ή ΜΑΡΟΥΛΙ
• ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ
• ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΈΝΟ ΚΡΑΣΙ (ΛΕΥΚΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ/ΗΜΙΓΛΥΚΟ)
Ή ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ