Στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, το Navona φέρνει στη Θεσσαλονίκη την αυθεντική ιταλική κουζίνα. Ο βραβευμένος Chef του εστιατορίου από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ δημιουργεί γνήσιες συνταγές από διάφορες περιοχές της Ιταλίας όπως ζυμαρικά ταλιατέλες pomodoro, παπαρδέλες με μοσχαράκι, casarecce με κοτόπουλο. Επίσης, ο κατάλογος του εστιατορίου περιλαμβάνει 4 αυθεντικές ιταλικές επιλογές πίτσας, ενώ το “πέταγμα της ζύμης” είναι ορατό στους θαμώνες από την ανοιχτή κουζίνα.
Μενού “Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 15€” :
Ορεκτικό (Ατομικό)
PARMIGIANA DI MELANZANE
Μελιτζάνα, κρέμα ντοματίνι, τυρί σκαρμότσα
Eggplant, cherry tomato cream, scamorza cheese
Κυρίως (Ατομικό)
RIGATONI ALLA NORCINA
Ριγκατόνι, χοιρινό φιλέτο, ταρτουφάτα
Rigatoni, pork fillet, truffle sauce
Επιδόρπιο (Ατομικό)
ΙΤΑLIAN TIRAMISU
Κρέμα αρωματισμένη με εσπρέσο και μπισκότα σαβαγιάρ
Cream flavored with espresso and Savoyard biscuits