Ημερίδα “Eat like a local”

 

Ημερίδα με θέμα “Οι νέες τάσεις και προκλήσεις στο γαστρονομικό τουρισμό” διοργανώνει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, στις 12.00-13.30 στο πλαίσιο της 35ης Philoxenia, στο stage του Περίπτερου 13 της Helexpo. Μία από τις νέες τάσεις που θα συζητηθούν είναι το “Vegetarian (or Vegan) Tourists.: Πόσο έτοιμη είναι η Θεσσαλονίκη να τους υποδεχτεί;”.

Πρόγραμμα

12.00 Χαιρετισμός Εντεταλμένης Συμβούλου σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Μαρίας Καραγιάννη

12.10 Κωστής Ζαφειράκης δημοσιογράφος-παρουσιαστής, εκπρόσωπος της Thessaloniki Walking Tours

12.20 Πάνος Χαλόφτης, Εκπρόσωπος του κινήματος του βιγκανισμού στην Ελλάδα Project Coordinator του Vegan Life Festival -Αθήνα

12.30 Χρήστος Σωτηρούδης, Ιδιοκτήτης εστιατορίου “Γλυκάνισος”

12.40 Νίκος Λιογγάρης, executive chef και chef του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

12.50 Στέφανος Κυριαζίδης, υπεύθυνος marketing του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

13.00 Σχόλια και ερωτήσεις κοινού

13.30 Λήξη

Συντονισμός: Λίλιαν Σαμαρά υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival- Τμήμα Τουρισμού, Δήμου Θεσσαλονίκης