Tο Daios Food Bar Restaurant και το Wine Style παρουσιάζουν:
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, σας προσκαλούμε σε μια βραδιά που δεν είναι απλά αφιερωμένη στην παρουσίαση των κρασιών ενός σπουδαίου Κτήματος όπως το Κτήμα Κυρ-Γιάννη σε συνεργασία με το WINE STYLE και τον Στέφανο Κόγια, ή τον συνδυασμό αυτών με ένα ακόμη ευφάνταστο μενού, εκτελεσμένο από τους chef του DAIOS FOOD BAR RESTAURANT, Στυλιανό Λιακόπουλο και Άγγελο Αγγελούδη.
Είναι μια πρόσκληση σε ένα παιχνίδι πάνω στην τέχνη των γεύσεων, όπου παραδοσιακές, έντεχνα πειραγμένες συνταγές της Δυτικής Μακεδονίας,δίνουν τον λόγο σε κρασιά μοναδικής έκφρασης από την ίδια περιοχή, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την θεωρία που βασίζεται στην συμφωνία των γεύσεων με τον ίδιο τοπικό χαρακτήρα.
ΜΕΝΟΥ
Αμπελόφυλλα από Ξινόμαυροτου κτήματος Κυρ-Γιάννη, γεμιστά με ρύζι και φρέσκα μυρωδικά σε κρέμα λευκού ταραμά
Σαμαρόπετρα Κυρ-Γιάννη 2012, Ροδίτης – Sauvignon Blanc (ΠΓΕ Φλώρινα)
Κρεμώδης σούπα με τριών ειδών μανιτάρια (λευκά, πλευρώτους και κανθαρέλες)
Κομμένο αμπέλι Κυρ-Γιάννη 2011, Chardonnay (ΠΓΕ Φλώρινα)
Πουρές παραδοσιακής φασολάδας με τεμπούρα λαχανικών τουρσί και ελιές αρωματισμένες με θυμάρι
Ακακίες ροζέ Κυρ-Γιάννη 2012, Ξινόμαυρο (ΠΟΠ Αμύνταιον)
Κεφτεδάκια γεμιστά με τυρί μπάτζο σε λευκή σάλτσα κρασιού
Καλή ρίζα Κυρ-Γιάννη 2010, Ξινόμαυρο (ΠΟΠ Αμύνταιον)
Παραδοσιακό τσοπλέκι. Μοσχαρίσιο κρέας με λαχανικά, ξηρά δαμάσκηνα και γκρατιναρισμένο τυρί
Διάπορος Κυρ-Γιάννη 2009, Ξινόμαυρο, Syrah (ΠΓΕ Ημαθία)
Tart tatinμε κυδώνια μαριναρισμένα σε γλυκό κρασί Gewurztraminer, παγωτό βανίλια
Χρυσογέρακας Κυρ-Γιάννη 2010, Gewurztraminer (ΠΓΕ Φλώρινα)
Τιμή μενού κατ’ άτομο με τα κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη: 32 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (50)
Reservations: 2310 250200
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Daios Luxury Living Hotel
Λεωφόρος Νίκης59
546 22, Θεσσαλονίκη