Πρόσκληση συμμετοχής στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο

Το Thessaloniki Food Festival όλα αυτά τα χρόνια, με τις ποικίλες εκδηλώσεις ,οι οποίες προβάλλουν τα τοπικά πιάτα, το γαστρονομικό περιβάλλον της πόλης, τα προϊόντα και τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, συνέβαλε δυναμικά και ουσιαστικά στο «χτίσιμο» αυτής της ιδιαίτερης και ευδιάκριτης γαστρονομικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης.

Για ακόμη μια χρονιά το Thessaloniki Food Festival διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Δημαρχείο σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Προσκαλούμε λοιπόν τους επιχειρηματίες και παραγωγούς της πόλης μας να αναδείξουν και να προβάλλουν τα προϊόντα τους, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στο φουαγιέ του Δημαρχείου:

ώρα έναρξης 11:00 π.μ. και ώρα λήξης 20:00 μ.μ.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα παρέχει δωρεάν στους συμμετέχοντες είτε για πώληση ,είτε για προβολή προϊόντων :

  • Το χώρο

  • Ένα τραπέζι για να τοποθετήσουν τα προϊόντα και να το στολίσουν όπως επιθυμούν

  • Την προβολή με τοποθέτηση banner στο χώρο και σε όλα τα μέσα προβολής έντυπα και ηλεκτρονικά ,που χειρίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης μέσω του προγράμματος του Thessaloniki Food Festival.

  • Ώρα προσέλευσης για την τοποθέτηση των εμπορευμάτων και των υλικών προβολής 8.00 πμ. της ίδιας ημέρας.

Απαραίτητη προϋπόθεση η ταμειακή μηχανή ή νόμιμο παραστατικό πώλησης

και η επιβεβαίωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα της σελίδας του Thessaloniki Food Festival. Για υποβολή συμμετοχής πατήστε εδώ 

Επικοινωνία στα maill.samara@thessaloniki.gr , foodfestival@thessaloniki.gr και στα τηλέφωνα 2313318215, 2313318206, 2313318330