1st Gourmet Olive Exhibition

Έκθεση ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen με συμμετοχή παραγωγών από όλη την Ελλάδα

 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 20, 21 και 22 Μαΐου 2016  στο χώρο πολιτισμού «LabAttoir»

Ελληνες παραγωγοί παρθένου ελαιόλαδου, ελιάς, προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, καθώς και προϊόντων προσωπικής περιποίησης με βάση το ελαιόλαδο, θα παρουσιάσουν σε επαγγελματίες και καταναλωτές, από το εξωτερικό και την Ελλάδα τα προιόντα τους.

Θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός  αγοραστών (hosted buyers) από 17 χώρες: Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φινλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία καθώς και την Ελλάδα.

Επιπλέον, το κοινό της Θεσσαλονίκης και οι επισκέπτες της, θα γνωρίσουν τα μοναδικά προϊόντα της έκθεσης, συμμετέχοντας σε  παράλληλες εκδηλώσεις όπως το «Bar Γευσιγνωσίας Ελαιόλαδου και Ελιών» με προϊόντα ένδειξης ΠΟΠ, ΠΓΕ  βιολογικά, καθώς και προϊόντα με χαμηλή οξύτητα, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και ελιές.