GASTRONOMIA ITALIANA

Tο Ελληνοϊταλικό   Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα πρωτοποριακό γαστρονομικό concept με τον τίτλο

GASTRONOMIA ITALIANA

Ένα ταξίδι στον κόσμο της ιταλικής γεύσης με προτάσεις ιταλικών προϊόντων καθώς και αντίστοιχων ελληνικών που ταιριάζουν άψογα με την ιταλική κουζίνα.

Καταξιωμένοι σεφ και εξαιρετικά εστιατόρια ετοιμάζουν αυθεντικά μενού για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Την Πέμπτη 31/5  ιταλοί σεφ θα δείξουν την τεχνική  του ριζότο και θα μαγειρέψουν live για τον κόσμο στην Πλατεία Αριστοτέλους (πάνω από Μητροπόλεως) στις 19:30

Από 6 έως 16 Ιουνίου τα επιλεγμένα εστιατόρια θα ετοιμάζουν κάθε βράδυ μία γαστρονομική πρόταση από μία διαφορετική περιοχή της Ιταλίας το καθένα.

Κάθε βράδυ και ένα διαφορετικό εστιατόριο.

Κάθε βράδυ και ένα διαφορετικό ταξίδι στον κόσμο της ιταλικής γαστρονομίας.

Τα συμμετέχοντα εστιατόρια είναι:
‘Β’ 6/6,
DA VINCI 7/6,
ΜARE E MONTI 8/6,
TRE MARIE (9/6 στο κέντρο, 10/6 στην Πυλαία, 16/6 στην Θ.Σοφούλη),
ROOM 22 11/6,
ORIZONTES 12/6,
ALFREDO’S GARDEN 13/6,
BANQUET 14/6,
EXCELSIOR 15/6,

Οι εκδηλώσεις είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δράση η οποία υλοποιείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ιταλικών Επιμελητηρίων.